Portrettbilde
Share on facebook
Share on linkedin

Kommer alltid i mål sammen | Messeprat med ASKO Norge

ASKO Norge forsyner hele Norge med mat gjennom sitt sortiment på ca 30.000 ulike varer og har mye utstyr for å få dette maskineriet til å gå rundt.

Messedeltakelse og samarbeid

– I ASKO Norge jobber vi med matvarer og har mye logistikk på lageret. Grunnen til at vi er tilstede på messen i dag er for å se på nye terminaler til stortruck og håndterminaler til ulike arbeidsoppgaver på lageret som varemottak og sammenstilling. Vi er også interesserte i et terminalbytte i transportavdelingen vår. Denne messen er en ypperlig mulighet til å se litt på hva som kommer, samtidig som det er veldig hyggelig å hilse på folk. Til daglig har vi mest kontakt med Svein, Daniel og Mikael hos Lexit, så det er derfor fint å kunne møte andre i selskapet. Jeg har ikke fått vært med på noen sessions så langt i dag, men jeg synes det virker som et godt tilbud og spesielt er jeg interessert i å se mer på Cloud Print løsningen, sier Espen Vang Ihler, IKT ansvarlig hos ASKO.

Han forteller videre at det daglige samarbeidet med Lexit Group utelukkende er positivt:

– Lexit Group er veldig løsningsorienterte og vil alltid sørge for å finne en løsning på det vi ønsker å implementere i vår daglige drift. Hvis løsningen ikke er tilgjengelig umiddelbart klarer vi alltid å komme i mål sammen, noe jeg ser på som veldig viktig. Nå har vi blant annet en sak omhandlende hylleforkanter hvor jeg tror muligheten med Cloud Print vil kunne fungere utmerket. Jeg tror det må tilpasses noe, men her er Lexit Group veldig fleksible slik at vi sammen klarer å komme i mål og finne en løsning som fungerer for oss.

Dette leverer vi til ASKO Norge

Alt av datafangst på alle Asko lagere – håndterminaler, truckterminaler, industri scannere, etikettprintere og SOTI Management. I tillegg alle sjåførterminaler i alle bilene. Vi leverer også Pick & Collect i deres butikker.

Se alle våre aktuelt-saker

CEO – LEXIT GROUP KONSERN

Sjur Skjæveland

Skjæveland har vært CEO for Lexit-konsernet siden august 2019. Før han tok over ledelsen av Lexit, var Skjæveland leder for strategi og forretningsutvikling i Orkla Confectionery & Snacks, et av forretningsområdene i Orkla-konsernet. Han har bred internasjonal erfaring fra ulike leder-, rådgiver- og styreroller innen merkevarer, næringsmidler, media, teknologi og management consulting fra blant annet Schibsted og Bain & Co. Skjæveland har en mastergrad i internasjonal business fra Columbia University i New York, samt en bachelor fra Universitet i Oslo i tillegg til å ha gjennomført executive utdanning med IMD.

Mr. Skjæveland has been CEO of Lexit Group since august 2019. Before Lexit, he was Head of Strategy and Business Development at Orkla Confectionery & Snacks, a division of the Orkla Group, the leading FMCG-company in the Nordics. Prior experience includes leadership roles at Schibsted and Bain & Co. He has extensive international experience from different leadership, advisory and board positions in FMCG, media, technology and management consulting. He holds a Master Degree in International Finance and Business from Columbia University in NYC and a Bachelor Degree from the University of Oslo.