Vi har løsningene som effektiviserer lager- og transportbransjen

Lexit Group har lang erfaring med å levere solide produkter som kan hjelpe din bedrift med å effektivisere og øke kvaliteten på dine prosesser. Vi har ekspertise på alt fra robuste håndterminaler, tablets for profesjonell bruk, skannere/strekkodelesere, truckterminaler, etikettskrivere og transport-etiketter m.m.

Håndterminaler/PDA

Vi har lang erfaring med å levere og serve håndterminaler. Enten du er på jakt etter en ultrarobust terminal til bruk i tøffe miljøer eller ønsker deg en lettere og smidig terminal for bruk i butikkmiljø – vi har det meste.

Truckterminaler

Truckterminaler er robuste intustrielle PC-er med touchskjerm laget spesielt for bruk på trucker og sniler. Med chassi i metall og komponenter laget for å tåle vibrasjoner og risting år etter år gir en truckterminal stabil drift over tid.

Scannere/strekkodelesere

Enten du har behov for å lese tradisjonelle 1-dimensjonale koder eller nye 2D-koder har vi har lang og god erfaring med å levere strekkodelesere og kan hjelpe deg med å velge riktig skanner.

Tablets for profesjonell bruk

Vi leverer tablets for profesjonell bruk. Felles for alle tablets-produktene er at de er spesiallaget for å levere mye mer enn en forbrukertablet som iPad eller en Galaxy tab. Uavhengig av om du velger en tradisjonell truckterminal eller en av våre tablets får du selvsagt kjøpt tilpassede holdere, strømforsyning for truck eller bil og annet tilbehør som gjør din hverdag enklere.

Etikettskrivere

Vi fører en bred portefølje av etikettskrivere fra ledende produsenter som alene eller kombinert med våre løsninger leverer effektiv merking. Det være seg bordprintere, mobile skrivere, industri-skrivere eller RFID-skrivere.

Transport-etiketter

Vi leverer nøytrale transport-etiketter i alle formater og typer som for eksempel pall-etiketter og dekk-etiketter. Rask og sikker korttidsmerking av gods under transport får du hos oss.

Service og support

Lexit Group har en veldrevet og effektiv service- og supportavdeling som yter telefonsupport, gjør service på produkter inne på eget serviceverksted eller bistår kunder på deres lokasjon. Dersom din bedrift har virksomhetskritisk utstyr i drift har vi også mulighet for å utføre preventivt vedlikehold.

Kvalitetsprodukter fra kjente merkenavn

Vårt fokus er på kvalitetsprodukter fra kjente merkenavn som Honeywell/Intermec, Zebra, Datalogic, Winmate, Ruggedtech, Opticon, Sato, Xplore og Bluebird. Vi har også kvalitetsprodukter fra ”utfordrerne” i markedet, samt egne merkevarer.

 

Du kommer med ønskene – vi har løsningene!

Kontakt oss i dag!

 

Kontaktperson salg og oppfølging:

Salgssjef Svein Lauritsen 
Telefon: +47 481 02 930
E-post: svein.lauritsen@lexit.no