Aktuelt

Lexit Group Norway AS har sammen med Skedsmo Bilopphogging AS utviklet et forretningssystem som baserer seg på skytjenesten FactoryTalk. – Løsningen er skreddersydd for bilopphugger-bransjen i Norge, mener Key Account Manager Mehdi Rahmati i datafangstavdelingen hos Lexit Group.

Mange sterilsentraler på norske sykehus har svært manuelle løsninger i sin produksjon. Det gjelder både merking av utstyr som skal steriliseres, lagerstyring, logging av utstyrets bruk og ikke minst sporing i og rundt operasjoner – et krav sykehusene har hengende over seg. 

1. august ønsket vi velkommen to nye etikettselgere, Pernille Johansen og Thomas Sørlie. De skal hjelpe oss med å håndtere den stadig voksende kundeporteføljen vår i tillegg til å skaffe nye og spennende kunder.

Vi ønsker dem begge velkommen, og gleder oss til å utvide etikettavdelingen!

 

Med en økning på 3500 kvm har vi nå doblet størrelsen på produksjonshallen, og er stolte over å kunne presentere det ferdige resultatet.

Kapasiteten har til tider vært sprengt, og det har vært behov for å utvide maskinparken og ansette flere nye medarbeidere. Etikettavdelingen til sammen har rundt 60 medarbeidere både i Norge og Sverige og produksjonen kjører døgnkontinuerlige skift for å dekke den store etterspørselen.

Lexit Group er nå på plass med avdelingskontor i Kristiansund. Lokalet er sentralt plassert i Technoporten like ved Kvernberget Flyplass.

Kontaktperson:
Mikael Thorsgaard, telefon 474 52 665 og mail mikael.thorsgaard@lexit.no.

Adresse:
Lexit Group Norway AS
Pilotveien 2
6517 Kristiansund N
 

Flyfoto over Kristiansund.

Mobilapplikasjonene Lexit Group Norway AS lager, krever i noen tilfeller tilgang til en eller flere av mobilens funksjoner. Appene vil kun be om funksjoner som er nødvendig for at appene skal fungere som de er tiltenkt.

Sider