Aktuelt

Umoe Restaurants opplever at nye selvbetjeningskiosker gir flere fornøyde gjester på Burger King-restaurantene. Valget av leverandør falt på Lexit Group, og så langt er 32 kiosker rullet ut i Norge.

For fjerde år på rad arrangerer Lexit Group sin tradisjonsrike messe i Posthallen i Oslo 18. januar 2018. – Her vil nye og eksisterende kunder få en generell innføring i våre løsningsorienterte produkter tilpasset bedriftenes behov på alle våre fagområder, sier messeansvarlig Svein Lauritsen hos Lexit Group.

Lexit Group Norway AS har sammen med Skedsmo Bilopphogging AS utviklet et forretningssystem som baserer seg på skytjenesten FactoryTalk. – Løsningen er skreddersydd for bilopphugger-bransjen i Norge, mener Key Account Manager Mehdi Rahmati i datafangstavdelingen hos Lexit Group.

Lexit Group bjöd in kunder och samarbetspartner när den officiella invigningen av företagets REVO-press från Bobst invigdes i oktober. Pressen med så kallad digital flexo är den första i Sverige.

Håndterminaler, eller PDA'er, har eksistert lenge, men er ikke tatt så mye i bruk i hotell- og serveringsbransjen. Dette gjorde Lexit Group noe med da de lanserte applikasjonen LexTalk for to år siden.

I 2016 tok Alimenta i bruk ingredienshåndteringsprogrammet Recipe Explorer fra Lexit Group. Programmet, som håndterer alle resepter og resept- blandinger, er integrert mot en webbasert merkeløsning, Lexit Cloud. Produktdataene som legges inn, overføres direkte til en database og danner et korrekt merkegrunnlag.

Sider