Aktuelt

Lexit Group Norway AS har sammen med Skedsmo Bilopphogging AS utviklet et forretningssystem som baserer seg på skytjenesten FactoryTalk. – Løsningen er skreddersydd for bilopphugger-bransjen i Norge, mener Key Account Manager Mehdi Rahmati i datafangstavdelingen hos Lexit Group.

Lexit Group er nå på plass med avdelingskontor i Kristiansund. Lokalet er sentralt plassert i Technoporten like ved Kvernberget Flyplass.

Kontaktperson:
Mikael Thorsgaard, telefon 474 52 665 og mail mikael.thorsgaard@lexit.no.

Adresse:
Lexit Group Norway AS
Pilotveien 2
6517 Kristiansund N
 

Flyfoto over Kristiansund.

Mobilapplikasjonene Lexit Group Norway AS lager, krever i noen tilfeller tilgang til en eller flere av mobilens funksjoner. Appene vil kun be om funksjoner som er nødvendig for at appene skal fungere som de er tiltenkt.

Lexit Group har lang erfaring med å levere solide produkter som kan hjelpe din bedrift med  å effektivisere og øke kvaliteten på dine prosesser. Vi har ekspertise på alt fra robuste håndterminaler, tablets for profesjonell bruk, skannere/strekkodelesere, truckterminaler, etikettskrivere og transport-etiketter m.m.

Lexit Group sluttfører i april utbyggingen av etikettfabrikken i Gøteborg. Med en økning på 3500 kvm dobler vi nå størrelsen på produksjonshallen. I forbindelse med dette, har vi som det første trykkeriet i Skandinavia, investert i en ny og digitalisert flexo presse – Bobst – som idriftsettes i juni.

Sider