Aktuelt

Til tross for en relativt kald sommer fyller norske forbrukere fryserne med multipakker og isbokser som aldri før. Det merker Diplom-Is på Gjelleråsen. Her går produksjonen på høygir for å tilfredsstille markedsbehovet. Et overordnet produksjonsordresystem knyttet sammen med moderne merkeutstyr fra Lexit Group, bidrar til å sikre Diplom-Is rettidige leveranser til sine dagligvarekunder.

For fjerde år på rad har vi gleden av å invitere til Lexit Group-messe i Posthallen i Oslo. Vi ønsker å vise dere hvilke spennende prosjekter vi holder på med og nyhetene som kommer – på alle fagområder! For at dere skal hygge dere maksimalt gjentar vi suksessen med eksotisk buffet og flytende forfriskninger gjennom hele dagen.

Vi har fått gode tilbakemeldinger på at konseptet vårt fungerer og gleder oss til å se igjen flere av dere, samtidig som vi håper at mange nye ansikter finner veien til messa.

Mer detaljert info kommer senere, men hold av datoen allerede nå!

Lexit Group Norway AS har sammen med Skedsmo Bilopphogging AS utviklet et forretningssystem som baserer seg på skytjenesten FactoryTalk. – Løsningen er skreddersydd for bilopphugger-bransjen i Norge, mener Key Account Manager Mehdi Rahmati i datafangstavdelingen hos Lexit Group.

Lexit Group har nå inngått skandinavisk partneravtale med Mojix, som er hardwareprodusent og løsningsutvikler innen områdeovervåkning med RFID, IoT-programvareplattformer og sky- og mobilutviklingstjenester for IoT og «big data».

Våre hardware-løsninger brukes som et viktig ledd i automatisering og effektivisering av transport- og lageroperasjoner hos våre kunder. Et av firmaene hvor samarbeidet har gitt gode resultater, er ColliCare Logistics AS.

Mange sterilsentraler på norske sykehus har svært manuelle løsninger i sin produksjon. Det gjelder både merking av utstyr som skal steriliseres, lagerstyring, logging av utstyrets bruk og ikke minst sporing i og rundt operasjoner – et krav sykehusene har hengende over seg. 

Sider