Aktuelt

Lexit Group er i sterk vekst og vi søker etter industri web-utviklere som kan være med å videreutvikle vår programvareportefølje. Du vil inngå i vårt hardtarbeidende utviklings-team på Kløfta og skal lage løsninger til bedriftsmarkedet.

Etter at Widerøe Ground Handling inngikk avtalen om å overta store deler av bakkevirksomheten til SAS, trengte de et felles støttesystem for å håndtere driften på best mulig måte. Med bistand fra Lexit Group har de kommet frem til en optimal løsning.

Hitachi blekkstråleskriveren er en 4-raders modell og har funksjoner for utskrift av automatisk oppdaterende dato, løpenummerfelt, tekster og logoer. Dette er en meget driftsikker, kompakt og brukervennlig blekkstråleskriver, som krever liten plass og vedlikehold. Laget spesielt til næringsmiddelindustrien med tanke på motstanddyktighet mot støv og fuktighet. IP65.

Personvernerklæringen gjelder våre nettsteder og bruk av våre mobile/digitale tjenester ("Nettsted"). Den beskriver hvordan vi innsamler, bruker og deler personopplysninger når du inngår avtale om bruk av våre nettsteder, hvordan vi registrerer opplysninger gjennom informasjonskapsler (cookies) om din bruk av våre nettsteder.

For å få nettopp dette, en god etikettsommer, trenger vi din hjelp! I perioden juni, juli og august er det stor pågang hos oss samtidig med ferieavvikling. For å kunne planlegge produksjonen og få en best mulig utnyttelse av våre trykkpresser, er vi avhengig av å få inn din ordre så tidlig som mulig. På den måten får vi produsert og levert ut flest mulig etiketter til kortest mulig tid – noe som kommer alle våre kunder tilgode.

Ikke vent til i siste liten, men begynn planleggingen allerede nå!
 

Med en omsetning på nærmere 400 millioner kroner og faglig dyktige medarbeidere som bidrar aktivt med å fronte Lexit Group utad, ser fremtidsutsiktene lyse ut for selskapet. – Vi seiler i medvind og det er en posisjon vi akter å opprettholde, sier gründer Kai Gunnar Herseth.

Sider